Presentació

Sóc en Xavier Corbera, mestre de professió i amb amplia formació en Relacions Laborals i Recursos Humans, i junt amb la Núria som pares de tres nens.

A través d’un anàlisis de la situació de la ciutat, tant des de la perspectiva política com des de la situació de la ciutat en el seu conjunt, vull compartir amb vosaltres un objectiu clar: canviar la ciutat, fer-la millor per tothom. I per fer això necessito de la vostra complicitat.

Rubí està governada pels mateixos des de fa massa temps, i ara a més amb el suport de la dreta monàrquica unionista. Governen de manera conformista i apàtica. Tenen la ciutat adormida, governant-la sense ganes, sense coneixement, sense valors i sense rumb.

Estem preparats per fer despertar Rubí. A Esquerra Republicana tenim un projecte de ciutat realista i treballat des dels valors republicans. Un projecte de canvi amb un horitzó a mig i llarg plaç per tenir una ciutat sostenible, agradable per viure-hi i eficient per treballar-hi. Un Rubí amb una indústria connectada a la ciutat. Una ciutat on poder viure i desenvolupar-nos sense haver-ne de sortir, perquè hi puguem trobar la feina, l’oci, la cultura, l’esport, el comerç, i tot el necessari.

Som la garantia del canvi: des de la centralitat som els únics capaços de liderar un canvi real a Rubí, liderant un gran pacte de ciutat amb tothom qui es vulgui sumar a aquest projecte de progrés.

Més sobre el Xavier