Candidatura Eleccions Municipals 2019

1. Xavier Corbera Gaju

Tens a la teves mans poder fer el canvi a Rubí. L’oportunitat d’encarar el futur de la ciutat amb un projecte clar i valent. Un canvi amb rigor i amb garanties de feina ben feta en mans de persones que s’estimen la ciutat i que estan preparades. Persones amb l’experiència i el coneixement professional necessaris per assumir les màximes responsabilitats en els diversos àmbits del govern municipal.
Treballant com un sol equip, farem de Rubí una ciutat sostenible, agradable per viure-hi i eficient per treballar-hi. Dedicaré els millors anys de la meva vida a fer que aquesta ciutat se senti orgullosa d’ella mateixa i del seu alcalde. Vull fer-ho per garantir que els nostres fills, familiars, amics i veïns visquin i creixin en un entorn de qualitat. Una ciutat bona per treballar, amb serveis públics de qualitat, pensada per als infants i amable amb la gent gran.
Només Esquerra Republicana podem concentrar la força necessària per fer-ho possible. Compto amb tu, i amb la teva confiança, per fer realitat aquest projecte de ciutat.

Facebook: @Xavier Corbera
Twitter: @xcorbera

2. Montse Soler Pons

Sóc professora de Cicles Formatius, graduada en Relacions Públiques, llicenciada en Ciències Polítiques i graduada en Magisteri d’Educació Primària. Visc al centre.
Honestedat, transparència, igualtat, proximitat… són només alguns dels molts valors que comparteixo amb el Xavi i la resta de companys d’Esquerra a Rubí. Valors amb els quals volem impregnar la política municipal i fer el canvi a la nostra ciutat. Perquè és a les nostres mans fer de Rubí una ciutat millor!

3. Xavier Cots Gòmez

Sóc docent, paisatgista i jardiner. Visc al centre. Sóc a l’equip d’ERC i del Xavi Corbera perquè vull una ciutat que s’estimi a ella mateixa i se’n senti orgullosa.

4. Marta Esparza González

Sóc Enginyera Agrònoma. Em sumo a l’equip del Xavier Corbera perquè sé que liderarà el canvi que Rubí mereix.

5. Robert Masalias Gómez

Sóc Pèrit Mercantil i visc al centre. Vull que les rubinenques se sentin orgulloses de la seva ciutat, que passegin per un Rubí net i endreçat, amb una oferta cultural i lúdica encisadora. En Xavier Corbera és una persona honesta i capaç de dur a terme els projectes de ciutat que s’ha proposat. És per això que em sento honorat de formar part del seu equip.

6. Sandra Casas Navarro

Sóc gestora comercial i visc a la Zona Nord. El comerç fa la ciuat més viva i vibrant. Cal preservar un comerç de qualitat, integrador i, alhora, innovador, modern i sostenible. El comerç és un eix principal de la política econòmica i territorial del municipi, per la capacitat que té de crear feina, riquesa i qualitat de vida. Amb el Xavier com a alcalde aconseguirem fer de Rubí un espai comercial urbà on tots puguem passejar i gaudir comprant.

7. Oscar Arnaiz Moreno

Sóc Tècnic de sistemes automàtics i millora de processos industrials, i visc a la Plana del Castell. Governar una ciutat significa gestionar, prendre decisions i tenir un bon equip. En Xavier Corbera liderarà el projecte que farà de Rubí una ciutat ben gestionada, eficient, agradable i tecnològicament avançada. Em sento molt orgullós de formar part del seu equip.

8. Lídia Calvet Castellano

Sóc gestora de Recursos Humans, politòloga i màster en Protocol i Relacions Públiques. Visc al centre de Rubí, una ciutat amb un gran potencial que necessita que algú la faci arribar a la primera posició. Desitjo que nosaltres, i sobretot els que ens venen al darrera, puguem gaudir d’una ciutat sostenible, segura i eficient, i que ens sentim orgullosos de ser de Rubí. I qui millor que el Xavi Corbera, amb la seva energia, la seva empenta i la seva constància per transformar aquesta ciutat.

9. Joan Puntí Recasens

Sóc professor i sindicalista. Vull un Rubí que ofereixi als seus ciutadans i ciutadanes un espai públic viu i dinàmic, amb més oportunitats per als creadors de la nostra ciutat. Vull un alcalde que prioritzi la creació d’ocupació, la cultura, l’educació i la millora de l’espai públic. Vull que l’alcalde sigui el meu company, Xavier Corbera.

10. Ariadna Martiín Payà

Sóc estudiant i regidora d’ERC. Sóc de Can Fatjó i actualment visc a la Serreta. Vull un nou Rubí del i pel jovent, però sobretot construït pel jovent, perquè nosaltres hi tenim molt a dir!

11. Myriam Isern Muñoz

Me uní al proyecto de ERC Rubí porque confío en la honestidad y en el proyecto de Xavier Corbera. Sé que él y su equipo podemos hacer de Rubí una ciudad mejor, más habitable, más segura y más integradora. Apuesto por un Rubí abierto, plural y que se adapte a las necesidades de los ciudadanos.

12. Víctor Garcés Jou

Sóc Arquitecte tècnic i visc a la plaça del Progrés. Vull un Rubí que ensenyi totes les coses bones que té, culturalment, socialment i econòmicament, i que es gestioni tenint en compte els valors republicans. Ho farem!!!

13. Meritxell Aulet Otero

Estic estudiant CFGS de Màrqueting i Publicitat, i visc al centre. Vull viure en una ciutat amb espais lúdics propers, amb centres d’estudis de formacions de graus superiors, però sobretot vull una ciutat on poguem estar segures i lliures quan anem pels carrers, tant de dia com de nit.

14. Roger Barranco Sabaté

Sóc Arqueòleg i Gestor Cultural. Treballo com assessor polític a l’Ajuntament de Rubí i com a monitor de l’Esbart Dansaire, i visc a la Zona Nord. La cultura pot influir en diferents aspectes del desenvolupament local, reforçant la identitat i la cohesió social, contribuint a la integració de les minories, millorant la qualitat de vida, generant ocupació, i contribuint a posicionar la ciutat a l’exterior. Vull un Rubí on es reinvindiqui el paper de la cultura, la història i les nostres tradicions.

15. Hanna Bourrouhou Razzouk

Sóc estudiant d’investigació privada i dret. Visc a Can Fatjó, i pel meu barri vull llibertat i diversitat cultural.

16. Abderazzak Boulagrous Boufous

Soy Abderrazzak, obrero de profesión, y llevo 22 años viviendo en Rubí, en el barrio de de Can Fatjó. La ciudad de Rubí es una ciudad agradable para vivir. Quiero que Rubí sea una ciudad segura, limpia, una ciudad preparada para el futuro a nivel tecnológico, medio ambiental y urbanístico. Xavier Corbera es una persona adecuada y preparada para asumir la responsabilidad de nuestra ciudad, y es también es una persona magnífica en el trato.

17. Glòria Font Arís

Sóc administrativa sanitària, i visc al centre, a la zona de l’estació. Volem un Rubí més cívic, on l’oferta cultural arribi a tothom per igual; que diguem “Sóc de Rubí” amb orgull de ser rubinencs. Això només és possible amb un partit com és ERC i el seu candidat Xavier Corbera, amb la transparència com a màxim referent.

18. Anna Esquirol Salom

Sóc auxiliar administrativa, i visc a la zona del Mercat. M’agradaria que Rubí fos una ciutat on la gent de cada barri pogués gaudir encara més de carrers, places, parcs infantils, més inclusius per a tothom. Així podríem estimar-la i gaudir-la encara més.

19. Josep Maria Estefanell Prat

Sóc en Josep Maria, el més vell de la colla. Visc tocant a la Plaça Progrés, estic jubilat, però abans era comptable. Tenir memòria és molt important, i sovint les paraules se les emporta el vent. Rubí necessita més dignitat i un gran compromís perquè les coses es facin ben fetes de cara a la seva gent. El Xavi i el seu equip tenen aquest compromís.

20. Rocío Andújar Romero

Trabajo de operaria en una fábrica de chocolate, y vivo en la Zona Nord. Xavi Corbera es la mejor persona para conseguir un Rubí que nos enamore.

21. Joan Batllori Manzano

Sóc comercial jubilat, i visc a Les Torres. Tot i que no hagis nascut a Rubí, si hi vius i te l’estimes, t’animo a participar en la ciutat. En Xavier Corbera serà l’alcalde de tothom, i un gran alcalde!

22. Esther Sementé Rodríguez

Sóc professora de Llengua catalana i literatura i coordinadora LIC. Visc al barri de Ca n’Oriol. Vull una ciutat forta, crítica i responsable; amb consciència social i serveis de qualitat. Confio en el Xavi pel seu compromís i honestedat.

23. Dani Pernas Llobet

Rubí necessita un canvi. Un canvi cap a un govern honest, realista i compromès amb els seus conciutadans, amb un projecte clar, social i inclusiu a nivell de procedència i de diversitat funcional. És per això que no vaig pensar-ho dos cops quan el Xavi em va demanar el meu suport. Ell és la garantia del canvi necessari.

24. Teresa Safont Tort

Sóc infermera i visc a Ca n’Alzamora. Vull que tothom que visqui a Rubí en parli en positiu, que la gent n’estigui orgullosa de viure-hi.Veig que molta gent estem descontents i ens desespera que Rubí estigui brut i deixat. Sé que el Xavi s’estima Rubí, i sé que sempre volem el millor per allò i aquells què ens estimem.

25. Antonio Ruíz Gabaldón

Estic jubilat, i visc a prop del Mercat. Vull un Rubí amb un alcalde que faci que ens sentim orgullosos de ser de Rubí. Que representi la dignitat, el treball, la capacitat, la proximitat, la honestedat i la confiança, i això te un nom: Xavier Corbera Gaju, un alcalde immillorable per la nostra ciutat.

26. Blanca Roma Monrós

Treballo en una empresa de neteja, i visc a la Zona Nord. Amb en Xavier Corbera com a alcalde, veig un Rubí més obert, solidari i comunicatiu… En Xavier escolta amb atenció les necessitats de la ciutadania i això em dóna confiança. Rubí necessita un alcalde com ell.

27. Marc Guerrero Pelegrín

Sóc estudiant de Batxillerat i visc a Sant Jordi Parc. Crec que els joves som la punta de llança dels canvis en la societat.

28. Maria Vidal Tarrasón

Sóc Ambientòloga de l’Agència de Residus de Catalunya, i visc al centre. Somio amb una ciutat alegre per viure-hi, sostenible, respectuosa amb el medi que l’envolta i on els ciutadans s’impliquin en el seu futur. On els meus fills creixin feliços.

29. Enric Pallarès Barberà

Sóc llibreter i visc al centre. Vull un Rubí amb un comerç de proximitat, variat, modern i eficaç, que ofereixi un bon servei i doni feina a moltes dones i homes de la nostra ciutat.

30. Angie Albalate Fernández

Sóc botiguera i visc al centre. Cal un nou pla de comerç de proximitat, perquè la gent pugui trobar tot el que busca i necessita sense haver de desplaçar-se fora de Rubí.